Niina Nurminen

niinanu@welho.com tel. +358 50 3276 603

ARTSENSE OY 16 joulukuun, 2007

Taide on tunne…

tunne on liikettä…

liikkeessä on voimaa…

Taiteessa on järkeä!

Artsense Oy on maaliskuussa 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa ammattimaista ja vaikuttavaa työyhteisökoulutusta toiminnallisin taidelähtöisin menetelmin. Se on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat kehittää henkilöstönsä vuorovaikutustaitoja, luovuutta, johtamista ja hyvinvointia.  Menetelmien avulla vaikutetaan asian ytimeen, sillä koulutus perustuu  kokonaisvaltaiseen oppimiseen, jossa teoria, tunne ja käytännön tekeminen vuorottelevat. Oivalluksia syntyy dialogissa ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Koulutus räätälöidään asiakaslähtöisesti ja luottamuksella asiakkaan toimintaympäristö ja todelliset tarpeet huomioiden.  Käytännönläheiset, elämykselliset ja tutkittuun tietoon perustuvat koulutuspäivät ovat innostavia tapauksia, jotka antavat uutta näkökulmaa ja muutosvoimaa organisaation kehittämiseen.

Taiteen keinoin voidaan parantaa vuorovaikutusta ja esiintymistä, edistää luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä, vahvistaa tunneälyä ja kehollista viestintää, kehittää läsnäoloa ja ihmisten johtamista sekä lisätä työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Koulutuksista sanottua:

”Paras koulutus ikinä!”

”Mukaansatempaava, uusi ja tehokas tapa oppia.”

”Todella mielenkiintoinen tilaisuus! Laittoi ajattelemaan myös omaa työpaikkakäyttäytymistään… Lisää samanlaista!!!”

”Koulutus oli erinomainen. Kuulijat pääsivät aktiivisesti osallistumaan mikä piti tilanteet vireinä koko ajan. Kouluttajan tapa esittää asioita oli rauhallinen, avoin, uskottava ja positiivinen.
Eri tavat viestiä tulivat hyvin esille ja yksinkertaisilla esimerkeillä näytettiin, miten suuri vaikutus viestinnällä voi olla.  Jos mahdollista, yhteisöllisyys vain voimistui koulutuksen myötä.”

”Koulutustilaisuus oli kokonaisuutena ansiokas ja laadukas.”

”Selvästi näki, että näyttelijät ja ohjaaja olivat paneutuneet asiaansa. Minusta Forum-esitys oli erinomainen kokonaisuudessaan. Tämän kaltaista tulisi lisätä.”

”Loistavasti hyödynnetty teatterin keinot. Ammattinäyttelijät tekivät oman roolinsa hienosti ja asia linkitettiin koko ajan työn arkeen….ei ollut mitään erillistä esitystä vaan juuri meidän arjesta kumpuavat aiheet.”

”Tilanteet olivat todellisia, siitä tunnisti ihmistyyppejä työpaikalta. Oli hauska , rento ja opettavainen päivä.”

Artsense OY saa omat nettisivut huhtikuun aikana!

Lisätietoja: Niina Nurminen 050 3276603, niinanu@welho.com